Zwartewaterlandinzicht.nl

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u een klacht achterlaten over werkzaamheden aan de openbare ruimte? Op deze pagina vertellen we hoe u dit kunt doen.

Vragen of opmerkingen over de werkzaamheden op deze pagina stelt u aan de gemeente. Dit kan telefonisch op 14 038 of via het online contactformulier.

Naar het contactformulier

Iets melden
Is er bij u in de buurt iets kapot? Of ligt er rotzooi op straat? Geef het aan ons door. Dit kan online. Bellen kan op 14 038.

Melding doorgeven

Een melding maakt u ook makkelijk met de app MijnGemeente. U downloadt deze app gratis in de App-store (iOS) of Google Play (Android).

Klacht insturen
Bent u niet tevreden over de manier waarop wij werkzaamheden bij u in de buurt uitvoeren? Bel ons dan op 14 038. Of neem contact op met de verantwoordelijke projectleider (zie de betreffende projectsite). Samen met u kunnen we kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Bel 14 - 038

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt