Zwartewaterlandinzicht.nl

Aanpak riolering aan de Prikker

Bewoners van De Prikker en omgeving profiteren van een betere riolering. Bij de werkzaamheden realiseerden we ook een gescheiden stelsel voor (schoon) regenwater en afvalwater. Dat is beter voor het milieu en verkleint de kans op wateroverlast.

De werkzaamheden

Aan De Prikker vervingen we pvc-buizen voor meer duurzame gietijzeren buizen. Uit onderzoek blijkt dat pvc-buizen uiteindelijk verzakken door de ondergrond van veen en klei. Dat verklaart ook een deel van de problemen in deze buurt. De rioleringswerkzaamheden combineerden we met het opnieuw inrichten van de straat.

Dit project valt onder: Infrastructuur, Kabels en leidingen
Start: 9 september 2019
Gepland: september 2019
Fase: Afgerond
Oplevering: 20 december 2019

Meer weten? Neem contact op met Bert

Als projectleider is Bert Roeten namens de gemeente Zwartewaterland betrokken bij het rioolproject in de Prikker te Genemuiden. Heeft u vragen? Zoek dan contact met hem.

Mail B

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt