Zwartewaterlandinzicht.nl

Aanpak Tijlswegje in voorbereiding

Plannen voor het aanpakken van het Tijlswegje komen dit jaar in voorbereiding. Vervangen van het wegdek en doorvoeren van wensen uit de buurt staan vervolgens voor begin 2023 op de planning.

De werkzaamheden

Ontwerp Tijlswegje

Het bestaande asfalt wordt verwijderd. De nieuwe weg zal bestaan uit betonklinkers. We passen klinkers toe in de kleuren heidepaars voor de rijbaan en geel voor de beide plateaus. Dit zijn gebruikelijke kleuren in onze gemeente. De rijbaan blijft ongeveer even breed. In de link onderaan deze pagina is de laatste versie van het ontwerp in te zien.

Planning

Momenteel loopt de aanbestedingsprocedure van dit werk. De verwachting is dat er in januari ‘23 gestart zal worden met het werk en dat het werk begin maart ‘23 klaar zal zijn. Deze planning is mede afhankelijk van de levertijden van het materiaal en het weer.

Dit project valt onder: Infrastructuur
Start: n.b.
Gepland: februari 2023
Fase: Afgerond
Oplevering: 1 juli 2023

Meer weten? Neem contact op met Bert

Bert Roeten is betrokken bij de aanpak van het Tijlswegje.

Mail Bert

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt