Zwartewaterlandinzicht.nl

Aanpassing aan brug Stroombeek

Bewoners van de Barsbeek en bezoekers van Belt-Schutsloot passeren tegenwoordig makkelijker de Stroombeek. Op verzoek van wijkbewoners pasten we daar de hoge brug in de weg aan. Die leverde problemen op voor verkeersdeelnemers.

De werkzaamheden

Het wegdek over de brug is nu minder steil. Ook pakten we de wegconstructie in de beide toeritten aan. Omdat veel mensen dagelijks over de Stroombeek rijden, kozen we voor een snelle uitvoering van het werk in de toeritten: geen lange periode met hinder waarin er gewerkt wordt met verkeersmaatregelen met beperkte doorgang, maar een volledige afsluiting van één tot twee weken. Daardoor duurde de verkeersoverlast voor de wijkbewoners minder lang.

Dit project valt onder: Waterbouw
Start: 18 oktober 2019
Gepland: oktober 2019
Fase: Afgerond
Oplevering: 5 november 2019

Meer weten? Neem contact op met Bert

Als projectleider is Bert Roeten namens de gemeente Zwartewaterland betrokken bij de brug Stroombeek te Zwartsluis. Heeft u vragen? Zoek dan contact met hem.

Mail B

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt