Zwartewaterlandinzicht.nl

Jan van Arkelstraat klaar voor de toekomst

De Jan van Arkelstraat is klaar voor de toekomst. We pakten daar in een lang project de riolering aan, verbeterden de verkeersveiligheid en maakten de straat aantrekkelijker voor bewoners.

De werkzaamheden

Een groot deel van de omgeving profiteert van het verbeterde riool. Daardoor is de hele wijk beter berekend op zware regenbuien. Eerder voerden we daarom al werkzaamheden uit in de omgeving van de Prins Clausstraat en de Sportlaan. Ook de Dorus Rijkersstraat komt in de komende jaren nog aan de beurt.

Tegelijkertijd met de rioleringswerkzaamheden vervulden we belangrijke wensen van omwonenden en bewoners van De Meente. We maakten de rijbaan smaller en vervingen het asfalt voor klinkers. Verhoogde plateaus zorgen voor meer verkeersveiligheid op de kruisingen. Bovendien zijn de voetpaden breder en verbeterden we de parkeervoorzieningen.

Met de aanpassing van de grasveldjes tegenover De Meente sluiten we het project af. Samen met de omwonenden kiezen we voor een indeling die uitnodigt tot ontmoetingen met buurtbewoners.

Dit project valt onder: Groenvoorziening, Infrastructuur
Start: 6 september 2021
Gepland: september 2021
Fase: Afgerond
Oplevering: 25 maart 2022

Meer weten? Neem contact op met Bert of Arjen

Als projectleider is Bert Roeten namens de gemeente Zwartewaterland betrokken bij de Jan van Arkelstraat in Genemuiden. Heeft u vragen? Zoek dan contact met hem.

Mail Bert

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt