Zwartewaterlandinzicht.nl

Nieuwe en betere paden op de begraafplaats De Greente en vervangen van dode hagen

In het najaar van 2022 gaan we een aantal paden op begraafplaats De Greente onderhouden. Het gaat hierbij voornamelijk om het oude gedeelte. Ook leggen we een aantal nieuwe paden aan die de bereikbaarheid van een aantal bestaande graven en het nieuwe deel verbeteren.

De werkzaamheden

Gelijktijdig worden een aantal hagen tussen de grafstenen vervangen door een nieuwe taxushaag. Het gaat hierbij vooral om de dode coniferenhaag en de hagen die te groot zijn geworden. Ook staan er op het oude gedeelte van de begraafplaats nog een paar grote bomen die veel zonlicht wegnemen waardoor het daar vochtig is en het gras niet goed wil groeien in de schaduw van deze grote bomen.

Er is contact met de plaatselijke uitvaartondernemers om te weten wat er speelt. Werkzaamheden op een begraafplaats moeten extra goed afgestemd en gecommuniceerd te worden omdat het een belangrijke plek is voor nabestaanden.

Dit project valt onder: Groenvoorziening, Infrastructuur
Start: 16 januari 2023
Gepland: n.b.
Fase: Gestart
Oplevering: n.b.

Meer weten? Neem contact op met Maik

Maik Koopman is betrokken bij de vervanging van de paden.

Mail Maik

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt