Zwartewaterlandinzicht.nl

Nieuwe kunstgrasvelden voor DESZ en Olympia

Voetballers van DESZ en Olympia ’28 spelen weer op een fonkelnieuwe kunstgrasmat. Op Sportpark de Cingellanden en Sportpark ’t Hoenbroeck legden we vier nieuwe kunstgrasvelden aan.

De werkzaamheden

In Zwartsluis ligt een nieuw hoofdveld en een bijveld. Olympia ’28 profiteert van het kunstgras op een bijveld en een pupillenveld. In alle gevallen konden we de fundering van de velden hergebruiken. De verwachting is dat de vier velden net zoals de vorige velden weer tien jaar meegaan. Eerder investeerden we al in nieuwe kunstgrasvelden op de accommodatie van Sportclub Genemuiden.

Dit project valt onder: Groenvoorziening
Start: 13 juli 2020
Gepland: juli 2020
Fase: Afgerond
Oplevering: 13 augustus 2020

Meer weten? Neem contact op met Bert

Als projectleider is Bert Roeten namens de gemeente Zwartewaterland betrokken bij de werkzaamheden aan de kunstgrasvelden. Heeft u vragen? Zoek dan contact met hem.

Mail B

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt