Zwartewaterlandinzicht.nl

‘Oude’ Veerpoort en ‘nieuw’ groen

Hasselt heeft de oude Veerpoort terug. Bewoners en bezoekers passeren de imposante poort als ze de rivierboulevard en de Kaai langs het Zwarte Water bezoeken. Rondom het heropgebouwde vestingwerk komt bijpassend groen.

De werkzaamheden

Bij werkzaamheden stuitten we enkele jaren geleden op de restanten van de voormalige Veerpoort. Leerlingen van Opleidingsvereniging Genemuiden (OVG) brachten de poort onder leiding van aannemer Kijk in de Vegte weer terug in het straatbeeld.

Het groen maakt de entree extra aantrekkelijk. Bovendien vergroten de planten de biodiversiteit in het centrum van Hasselt. We zorgen dat het groen tijdens alle seizoenen een mooie uitstraling heeft.

Dit project valt onder: Groenvoorziening
Start: n.b.
Gepland: n.b.
Fase: Afgerond
Oplevering: n.b.
Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt