Zwartewaterlandinzicht.nl

Persleiding aansluiten op gemaal Stroombeek

We pakken in Zwartsluis het rioolstelsel aan zodat het dorp ook onder extreme weersomstandigheden droge voeten houdt. Daarvoor moeten we een persleiding aansluiten op het gemaal in de Stroombeek.

De werkzaamheden

Het grootste deel van de persleiding zit al in de grond. Die gaat nu richting het rioolgemaal bij sportpark De Cingellanden. Straks is het de bedoeling dat we het water lozen via het gemaal aan de Stroombeek. We moeten daarvoor eerst de persleiding verbinden met het gemaal. Dat is geen eenvoudige klus, omdat we onder de Arembergergracht door moeten.

Uiteindelijk profiteert niet alleen de directe omgeving. Dankzij dit project ontstaat overal in Zwartsluis meer ruimte in het watersysteem, zodat de kans op overlast veel minder groot is.

Dit project valt onder: Kabels en leidingen
Start: n.b.
Gepland: n.b.
Fase: Gepland
Oplevering: n.b.

Meer weten? Neem contact op met Martijn

Martijn Doze is betrokken bij de aanleg van de persleiding.

Mail Martijn

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt