Zwartewaterlandinzicht.nl

Rioolwerkzaamheden Jan van Nassaustraat

De gemeente Zwartewaterland gaat de Jan van Nassaustraat in Genemuiden aanpakken. De Jan van Nassaustraat krijgt straks hetzelfde beeld als de vorig jaar vernieuwde Jan van Arkelstraat. Ook komt er een aanduiding als schoolzone in deze straat.

De werkzaamheden

Tijdens het eerste deel van de werkzaamheden wordt een nieuw riool aangelegd. Er komt een buis voor het vuile water en één voor het regenwater.

Dit riool verbindt straks het riool dat in 2020 is aangelegd in de Prins Bernhardstraat met het riool dat vorig jaar is aangelegd in de Jan van Arkelstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd van 4 juli tot 1 augustus. In deze periode is de weg afgesloten en wordt voor het verkeer een omleiding ingesteld. De Rehobothschool blijft wel per voet en op de fiets bereikbaar.

Na de bouwvak worden de werkzaamheden op 19 augustus hervat. In drie weken tijd is dan het straatwerk aan de beurt. Daarbij wordt de verkeersveiligheid ter hoogte van de Rehobothschool verbeterd. Hiervoor komt er op de kruising tussen de Jan van Nassaustraat en de Prins Bernhardstaart een gele verhoging in de weg. Die verhoging wordt straks aangeduid als schoolzone. Zo'n gele verhoging zit ook al in de Jan van Arkelstraat en de Stuivenbergstraat.

Dit project valt onder: Infrastructuur, Kabels en leidingen
Start: 4 juli 2022
Gepland: juli 2022
Fase: Afgerond
Oplevering: 16 september 2022

Meer weten? Neem contact op met Bert Roeten

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt