Zwartewaterlandinzicht.nl

Stuivenbergstraat: snelheid uit het verkeer

Op verzoek van bewoners en de scholen haalden we aan de Stuivenbergstraat de snelheid uit het verkeer. Daarvoor richtten we vier kruisingen opnieuw in. De maatregelen hebben effect en maken de drukke Stuivenbergstraat veiliger. Bij de scholen zijn de kruisingen ingericht als schoolzones.

De werkzaamheden

Dat blijkt onder meer uit metingen die de leerlingen van de basisscholen hebben gedaan. Zij beloonden automobilisten die zich aan de snelheid houden met een groene kaart en hielden anderen een rode kaart voor.

Ook bij verenigingsgebouw d’ Overtoom haalt een maatregel de snelheid uit het verkeer. Daar versmalden we de weg. Ook die nieuwe situatie lijkt succesvol.

Dit project valt onder: Infrastructuur
Start: 1 juli 2021
Gepland: juli 2021
Fase: Afgerond
Oplevering: 17 september 2021

Meer weten? Neem contact op met Bert

Als projectleider is Bert Roeten namens de gemeente Zwartewaterland betrokken bij de Stuivenbergstraat in Genemuiden. Heeft u vragen? Zoek dan contact met hem.

Mail Bert

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt