Zwartewaterlandinzicht.nl

Van Stolkspark bloeit op

Het Van Stolkspark krijgt langzaam de oude allure terug. Dit groene hart van Hasselt nodigt weer uit tot een wandeling en straks is het een prima plek voor optredens en evenementen in de buitenlucht. De gemeente werkt bij de opknapbeurt nauw samen met betrokken Hasselters.

De werkzaamheden

De bemiddelde dame Van Stolks schonk haar tuinen in de jaren twintig van de vorige eeuw aan de toenmalige gemeente Hasselt. Sindsdien genieten inwoners en bezoekers van het park met daarin ook een muziekpodium en een aantal dierenverblijven. In samenwerking met de gemeente en betrokken bewoners heeft Stichting in Arcadiƫ op basis van historisch onderzoek een nieuw ontwerp gemaakt voor het Van Stolkspark. We gaan samen met vrijwilligers het park weer aantrekkelijk maken. We hebben hierin al stappen gezet op het gebied van het gazon en de heesters.

Dit project valt onder: Groenvoorziening
Start: 1 januari 2022
Gepland: n.b.
Fase: Gestart
Oplevering: n.b.

Meer weten? Neem contact op met Eline

Eline ten Kate is als groenregisseur betrokken bij de werkzaamheden in het Van Stolkspark.

Mail Eline

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt