Zwartewaterlandinzicht.nl

Veranderingen aan de Veerweg

De Veerweg op het industrieterrein van Hasselt krijgt de komende jaren een ander uiterlijk. We vervangen het wegdek en voeren tegelijkertijd een aantal verkeersmaatregelen door. Die verbeteren de veiligheid van fietsers en de parkeersituatie rondom het zwembad.

De werkzaamheden

De Veerweg op het industrieterrein van Hasselt krijgt de komende jaren een ander uiterlijk. We vervangen het wegdek en voeren tegelijkertijd een aantal verkeersmaatregelen door. Die verbeteren de veiligheid van fietsers en de parkeersituatie rondom het zwembad. De maatregelen geven ook de verkeerscirculatie een impuls. Ook de nieuwe inrit van het bedrijf Breman betrekken we bij deze werkzaamheden.

Dit project valt onder: Infrastructuur
Start: n.b.
Gepland: april 2023
Fase: Afgerond
Oplevering: 13 oktober 2023

Meer weten? Neem contact op met Wouter

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt