Zwartewaterlandinzicht.nl

Bouwrijp maken Hasselt over de Weede (Fase1B)

We maken vanaf zomer '23 fase 1B van HODW bouwrijp. Deze fase bevat het gebied aan de overkant van de watergang de Weede.

De werkzaamheden

De nieuwe fase sluit aan op de delen van De Weede Hoven die al gereed zijn. Daarvoor is ook de aanleg van een verkeersbrug over de Grote Weede nodig. 

Update 19 juni 2024:
Op dit moment is aannemer BRI nagenoeg klaar met het bouwrijp maken van de wijk. Aannemer Siers is in opdracht van de nutspartijen nog bezig met het aanleggen van de kabels en leidingen. Tevens zijn er een aantal woningen in aanbouw.

Onder het kopje Downloads is een tekening van het plan te zien. Deze is bedoeld om geïnteresseerden meer informatie te geven hoe de wijk er uit gaat komen te zien. Let op, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden! Deze tekening is ook nog aan veranderingen onderhevig.

Voor meer informatie over de kavels verwijzen we u naar de volgende site. Hier vind u documentatie waaronder de model koopovereenkomst voor de kavels van zowel de vrijstaande als twee-onder-één-kap woningen. Ook zijn er kavelpaspoorten in te zien.

Fase 1B, Over de Weede | Gemeente Zwartewaterland

Dit project valt onder: Infrastructuur
Start: 3 juli 2023
Gepland: n.b.
Fase: Gestart
Oplevering: n.b.

Meer weten? Neem contact op met de gemeente Zwartewaterland.

Contact Welke vraag, opmerking of klacht wilt u met ons delen?

Wij werken elke dag aan de openbare ruimte, zodat Zwartewaterland voor u een fijne plek is en blijft om te wonen en leven. Bij de werkzaamheden proberen we voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Zodat u na afloop net zo tevreden bent als wij dat zijn. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, opmerkingen of klachten. Kunnen we u helpen?

Neem contact op
Volg ons op social media
Initiatief van:
Gemeente Zwartewaterland - Hasselt